Levering 2-4 dager 30 dagers åpent kjøp Fri frakt over kr. 1000 online support

Appaman er et norsk-amerikansk barneklesmerke som har fått sitt navn fra en liten apemann fra Sogndal. Apemann var kosedyret til selskapets gründer, designeren Harald Husum. Apemann var alltid med Harald på tur, også når han som voksen flyttet til New York for å jobbe som designer der. Her traff han sin kone, Lynn, og de gründet i 2003 selskapet Appaman. Appaman startet som et klesmerke inspirert av ikonisk amerikansk, og nostalgisk norsk 70-talls kultur.

Kul design, myke materialer og behagelige snitt har alltid vært et mål for ethvert Appaman-plagg. Hovedfokuset har hele tiden vært på gutteklær, og Appaman har gjennom årene fått en rekke amerikanske priser for sine kolleksjoner. Etterhvert er det også blitt en egen jentekolleksjon og en Appaman Fine Tailoring kolleksjon med dresser og annet pentøy. Appamans dresser er ofte å se på den røde løperen i Hollywood, og forøvrig er klærne godt synlig blant "the rich and famous"-kids i filmbyen og blant trendy New York barn. At barna til Angelina Jolie og Brad Pitt til stadighet var å se i Appaman outfits gjorde at merkekjennskapen spredde seg raskt i hele USA.

I Norge er merket foreløpig ganske ukjent, men vi har nå etablert en norsk nettbutikk, og har fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som har hengt seg på Appaman-trenden! I tillegg til kul design så har alle klærne god kvalitet, og kan derfor gå i arv til både to og tre barn. Ikke bare økonomisk, men også svært miljømessig bra!

Give your kid some street cred, wear Appaman!